<style>.lazy{display:none}</style>Om Thoreau – ThoreauSkip to main content

Kranvattnets enkelhet, flaskvattnets rena smak.

Thoreaukonceptet kombinerar kranvattnets enkelhet, närhet och miljöfördelar med flaskvattnets rena och goda smak, serverat i en elegant flaska som stilla eller kolsyrat vatten.

Det är vår filosofi att alltid erbjuda marknadens bästa produkter och service. Det innebär att allt ingår i månadskostnaden, såsom installation, filterbyten, service, kolsyra, flaskor och diskbackar. Vi har alltid en nära dialog med dig som kund och skräddarsyr lösningar efter de förutsättningar du har.

Hur funkar det?

Thoreauvatten serveras filtrerat och immande kallt, stilla eller kolsyrat, i flaskor med stilren skandinavisk design. Men hur ser processen dit ut?

Du väljer en tappkran som passar dig. Vi installerar vår kylare med filter i din restaurang, konferens-, spaanläggning eller liknande. Utrustningen kopplas in på de befintliga vattenledningarna och Thoreauvattnet framställs därmed utan onödiga transporter av vatten och flaskor. Tappa upp vatten och servera direkt. Flaskorna är enkla att diska i tillhörande diskbackar, och service, filterbyten och fri kolsyra ingår i månadskostnaden.

Enklare och bättre blir det inte.

Historien bakom

Modern historia

Vi på Culligan har arbetat med vatten i över 80 år och arbetar uteslutande med att skapa vattenlösningar för restauranger, hotell/konferens och företag. I våra ögon är ingenting omöjligt och det vill vi att du som kund också ska känna.

Historien längre tillbaka

Författaren och filosofen Henry David Thoreau (1817–1862) är en av världslitteraturens stora. I boken ”Skogsliv vid Walden” reflekterade han över ett ekologisk hållbart liv och där fick vi inspirationen till att utveckla ett ekologiskt och ekonomiskt hållbart vattenkoncept. Vad kunde vara mer passande än att namnge det efter honom?

Se en film om vårt koncept